skip to Main Content

Maak een Capsule-kast met deze eenvoudige tips

De enige manier om iets diepgaands te doen, is hard werken. Ik hou van de ironie in mijn werk. Ik hou van de ironie in mijn werk. Ik hou van een zwarte jurk. Mannen willen niet dat een andere man naar hun vrouw kijkt, omdat ze niet weten hoe ze ermee moeten omgaan.

Ik krijg ideeën over wat essentieel is bij het inpakken van mijn koffer. Ik was de eerste persoon met een punkrockstijl. Ik hou van het lichaam. Ik ontwerp graag alles wat met het lichaam te maken heeft. Ik ben niet geïnteresseerd in het verleden, behalve als de weg naar de toekomst. Ik hou van de jaren 2000 omdat iedereen van haute couture ging houden.

Tip 1: Wat draag je het meest?

Het doet me pijn om te zien hoe een vrouw het slachtoffer wordt van een vorm van seksueel gedrag. Ik wilde geen modeontwerper worden, en voor een goede helft van mijn carrière vond ik het niet leuk. Ik wilde altijd andere dingen doen. Ik ben dol op de uitdaging om echt moderne kleding te maken, waarin de persoonlijkheid en het zelfgevoel van een vrouw worden onthuld. Ik wil dat mensen de jurk zien, maar zich concentreren op de vrouw. Ik geloof dat mijn kleding mensen een beter beeld van zichzelf kan geven, dat het hun gevoelens van zelfvertrouwen en geluk kan vergroten. Vertrouwen. Als je het hebt, kun je alles er goed uit laten zien. Mode moet leuk zijn. Het mag niet als intellectueel worden bestempeld.

Tip # 2: welk seizoen is het?

Mannen hebben meer een onderscheidend oog. Ze waarderen knippen en details, dingen die niet zo voor de hand liggen. Ze houden van dingen die cachet en gentlemanliness hebben. Dat is de sleutel van deze verzameling, jezelf zijn. Wees niet in trends. Maak mode u niet, maar u bepaalt wat u bent, wat u wilt uitdrukken door uw uiterlijk en manier van leven. Ik heb soms het gevoel dat een patroon bijna een fashionstatement op zich is. Ik heb geen thema voor elk seizoen, ik probeer het hele jaar door mooie kleding te maken. Mensen zeiden dat het binnenstebuiten maken van kleding niet gepast was. Ik was het daar niet mee eens, want kleren die binnenste buiten zijn, zijn zo mooi als een kathedraal.

Ik ben op de coole plek geweest, maar ik was niet echt cool – ik probeerde te passen voor hip of cool. Het is de onhandigheid die leuk is. Ik denk dat ik gek zou worden als ik geen plek had om te ontsnappen. Als je de handen van een schilder afsnijdt, voelt hij nog steeds de drang om een ​​penseel op te pakken. Ik wil alle vrouwen bedanken die mijn kleren hebben gedragen, de beroemde en de onbekende, die zo trouw aan me zijn geweest en me zoveel vreugde hebben gegeven.

Tips # 3: Is het tijdloos?

Het doet me pijn om te zien hoe een vrouw het slachtoffer wordt van een vorm van seksueel gedrag. Ik wilde geen modeontwerper worden, en voor een goede helft van mijn carrière vond ik het niet leuk. Ik wilde altijd andere dingen doen. Elke dag denk ik aan verandering. Jeans vertegenwoordigen democratie in de mode. Ik hou van dingen die goed verouderen – dingen die niet dateren, die de tand des tijds doorstaan ​​en die levende voorbeelden van het allerbeste worden.

Mode stopt nooit. Er is altijd het nieuwe project, de nieuwe kans. Ik heb een fantastische relatie met geld. Ik gebruik het om mijn vrijheid te kopen. Het is niet gemakkelijk om je goed te kleden. Ik ben vooral dankbaar dat ik mijn eigen stijl heb kunnen behouden in de afgelopen decennia, ondanks de vele veranderingen die hebben plaatsgevonden in de modewereld en in de zakenwereld. Vertrouwen. Als je het hebt, kun je alles er goed uit laten zien.

Back To Top